En grupp vänner hittar en väska i floden - Du kommer inte tro att det är sant när du får se vad som låg där i
Dela på Facebook

En kompisgrupp hade planerat in en rolig dag tillsammans och hyrde en båt för att ta sig runt floden i California. Inte i deras vildaste fantasi kunde de tro att dagen skulle sluta med att de räddat ett liv.

Väl ute på båten märkte vännerna att det var något som flöt runt i vattnet men tänkte att det säkert bara var skräp. När de kom närmare såg de dock att det var en väska som låg och guppade i vattnet så de bestämde sig för att plocka upp den, mest för att försäkra sig om att de inte var någonting där i. När de öppnade väskan fick de sig en rejäl chock, det var en liten hundvalp som låg där i. Otroligt nog var hon fortfarande vid livet.

Båten vände genast tillbaka och körde i ilfart till Stockton Animal Service där de lämnade den 6 månaders hunden så att hon kunde bli väl omhändertagen.

"Hon har en fraktur på vänstra benet, man kunde se både skelettet och senan. Hon har massa sår från nacken och ner till ena sidan av kroppen och hon har problem med bäckenet" säger Maria Minney som är foster volontär till hundvalpen.

Juno, som hon nu kallas för behöver extra vård och tillsyn efter vad hon utsatts för. Norcal Bully Breed Rescue i California tar för tillfället hand om henne och är säkra på att hon tids nog kommer må bra igen, bara hon får den vård hon behöver. "Hon har haft några dåliga nätter men hon börjar må bättre nu. De första dagarna kunde hon inte ens röra sig men nu försöker hon stå upp och liknar Bambi" säger Maria.

Vi finner inga ord för hur man kan behandla ett djur på detta sätt. Hon blev antingen medvetet skadad av någon eller så var det en olyckshändelse men att någon satte henne i en väska, drog upp blixtlåset och kasta henne i floden finns det inga ursäkter för.

"Ring Stockton Animal Control och förklara dig. Annars kan vi bara anta att detta var gjort av ren ondska" säger Minney.

Vad hade du gjort om du såg en väska guppa i vattnet, hade du vågat öppna den eller hade du lämnat den där?Dela på Facebook