En knuten hand kan avslöja mer än du tror – gör testet
Dela på Facebook

Alla människor har rörelser som gör oss unika, och våra olika kroppsställningar kan avslöja saker om vår personlighet.
Exempelvis kan vi ta reda mycket om oss själva och vår personlighet genom att titta på hur vi knyter våra händer.
Att knyta näven är en enkel sak som vi alla gör, men det kan avslöja mycket om oss. Allt du behöver göra är att knyta näven som du brukar göra, titta på den och jämnföra med bildern. .
Vilken av bilderna nedan liknar din hand mest?

1. Alla fingrarna över tummen

Vad människor tror om dig:


Alla människor älskar din entusiasm, och de älskar din kreativitet och intelligens. Många tror att du är försiktig och smart, och ditt liv verkar lugnt och harmoniskt.

Ditt riktiga jag:


Du försöker att inte skada någon och är ganska tystlåten. Du älskar att vara med vänner och uppskattar lojala och ärliga människor.

Ditt kärleksliv:


Du vill kunna koppla av i dina relationer. Du är väldigt sympatisk och kan stanna längre i relationer bara för att inte såra din partner. Du undviker drama och glömmer och förlåter snabbt.

2. Tummen över fingrarna

Vad människor tror om dig:


Du är karismatisk och begåvad, och folk älskar din vänlighet. Du har hög självkänsla och är uppmärksam och flexibel.

Ditt riktiga jag:


Ofta undviker du vissa saker för att du är rädd att bli sårad av andra. Du gillar inte risker och har höga förväntningar. Folk älskar dig och du njuter av deras sällskap.

Ditt kärleksliv:


Du förlåter inte lätt och tidigare minnen plågar dig. Du har svårt för att öppna ditt hjärta för att du är rädd att förhållandet ska misslyckas.

2. Tummen över pekfingret

Vad människor tror om dig:


Du är fantasifull och intuitiv, generös och vänlig. Du är humoristisk, så du är alltid omgiven av människor. Ibland kan du vara otålig och envis.

Ditt riktiga jag:


Du uppskattar ärlighet och godhet, och du är en respektfull och försiktig person. Ändå försöker folk ofta dra nytta av din vänlighet, men du kan enkelt se dem och se vem som verkligen bryr sig om dig.

Ditt kärleksliv:


Du är reserverad när det kommer till kärlek, eftersom din prioritet är att följa dina drömmar för att hitta någon som verkligen älskar dig.

Stämde beskrivningarna överens med dig? Dela artikeln och låt dina vänner testa också!Dela på Facebook