En tvättbjörn åt bort en stor del av Charlottes ansikte - Nu 11 år senare får hon göra vad hon länge väntat på
Dela på Facebook

Charlotte var bara tre månader gammal som hon var med om något förskräckligt, händelsen skulle komma att göra sig påmind varje dag, för resten av livet, så fort hon ser sin egen spegelbild.

Föräldrarna till Charlotte, som hade en tam tvättbjörn som husdjur. Hade samma kväll som händelsen lagt Charlotte tillsammans med hennes nappflaska för att sova. Nappflaskan måste då ha spillt ut mjölken i hennes ansikte, och då fått den tama tvättbjörnen att börja äta på flickan.

Höger öra, överläppen och näsan åts upp. Detta är verkligen en så tragisk händelse.

Kort efter händelsen förlorade hennes föräldrar vårdnaden om Charlotte, men också hennes bror. De placerades hos några av de välbekanta släktingarna åt familjen, Tim Ponce och Sharon.

Som vi säkert kan förstå efter en sån här händelse är det inte det lättaste att passa in i samhället. Speciellt inte efter alla de utseendefixerade trycket vi utsetts för från media.

Men trots otaliga smärtsamma operationer klagade hon aldrig, skriver Daily Mail.

Men nu, 14 år senare kan hon äntligen göra det som hon drömt om så länge hon kan minnas, att få använda örhängen!

Charlotte har sparat över 50 par örhängen i väntan på att få ett nytt öra.

Det är all tack vare skickliga läkare som Charlotte äntligen fått känns sig som hon faktiskt känner sig, och se lite mer ut som andra i hennes ålder.

Det kan låta som ett litet steg, men ack så viktigt för Charlotte. Men hennes drömmar slutar inte där, Charlotte har stora planer på att bli biomedicinsk ingenjör. Allt för att hjälpa andra som blivit av med en eller flera kroppsdelar likt henne.

Dela gärna Charlottes berättelse för att önska henne all lycka till i framtiden!Dela på Facebook