Ensam pojke bönade främlingar om hjälp – Då gjorde mannen något som hyllas världen över
Dela på Facebook

Det finns nog många tonåringar där ute som skulle bli rent ut sagt glada om de missade sin skolbuss – en anledning till att stanna hemma. Men inte pojken i den här berättelsen.

Han var fast besluten att han var tvungen att komma till skolan på ett eller annat sätt, så när han missade sin skolbuss såg han ingen annan utväg än be främlingar om hjälp.
Han började knacka dörr men ingen tycktes vilja hjälpa den stackars pojken för att komma iväg till skolan. Men på tredje försöket knackade han på hos Brian Smith..

Tredje gången gillt heter det ju och det stämmer in i detta fall. Brian berättade i ett öppet meddelande på Facebook hur han vaknat av att det banka på dörren. Hans första tanke var 'vafan?' men han kravla sig upp ur sängen och fick till sin förvåning se en främmande pojke stå där.

Tonårspojken berättade hur han precis missat skolbussen och behövde verkligen hjälp att komma till skolan. Detta var den tredje dörren han knackat på och de andra hade inte velat hjälpa honom. Brian tvekade inte en sekund och berättar hur han tog på sig tofflorna och gick raka vägen till bilen för att skjutsa iväg pojken.

Bilden har fått över 215 000 likes och otroliga 137 000 delningar. Bland de 23000 kommentarerna kan man se hur okända personer tackar Brian för hans hjälte insats och är tacksamma för att det finns så fina medmänniskor kvar i världen.
Visst är det vackert att se hur främlingar både litar och ställer upp för varandra?Dela på Facebook