Föräldrarna lämnade sin 1 åring med barnvakten. När de såg honom nästa morgon bröt de ihop.
Dela på Facebook

En barnvakt anlitar man i tillit och förtroende för att sitt barn ska vara tryggt och säker. Man ser till att välja en person man litar på och en som verkar ha ett varmt hjärta såsom föräldrarna själv tar hand om barnet. Tyvärr finns det lömska personer som inte alls är lika varmhjärtade och som inte ska vara i närheten av någon annans barn.

Alicia och Joshua som bor i Oregon, USA, hade varit på en dejt en sommarkväll för ca två månader sedan, så de lät en barnvakt ta hand om deras lille son. När de kom hem från dejten låg barnvakten och sov medan den nyfyllda ett år gamla sonen låg och skrek. Dagen efter upptäckte föräldrarna sår och blåmärken på sonens kropp. Barnvakten hade misshandlat honom.

Denna gärningsman går trots detta på fri fot. Enligt en lag i delstaten Oregon måste den utsatta personen, i detta fall barnet, kunna berätta själv vad som hänt för att gärningsmannen ska kunna åtalas. Vilket inte är möjligt då han är så liten.

– Jacob har alltid varit mammas pojke, men efter denna händelse kan jag inte gå från honom utan att han börjar gråta. Och vår dotter går till psykolog på grund av att hon såg sin lillebror få stryk, säger Alicia Quinney till Ekstra Bladet.

Detta är en fruktansvärt tragisk händelse. Dela gärna vidare om du vill få bort denna lag!Dela på Facebook