Familjen firar sin döende son varje dag. Efter 99 dagar efter födseln sker något förskräckligt
Dela på Facebook

Känslan av att bli förälder för första gången är nog svår att förstå innan man har blivit det. Många säger ju att bli förälder är meningen med livet och att få ge en ny genration möjligheten att leva vidare.

Matt och Ginny Mooney från Arkensas, USA såg fram emot att bli föräldrar för första gången. Dom hade väntat sig en odramatisk tid som föräldrar, men det blev tvärtom.
Under graviditeten fick dom ett besked efter 6 månader där man berättade att barnet hade trisomi syndrom vilket ofta leder till att barnet dör innan det föds eller strax efter födseln.
Man kan inte föreställa sig hur det måste vara att ta emot ett sådant besked, att äntligen bli föräldrar för första gången och så får man världens mardröm istället.

Ungefär 2 månader efter skräckbeskedet föddes deras son Eliot Hartman Mooney. Han levde trots att han hade ett hål i hjärtat och inte helt fungerande lungor.

Det var där och då som föräldrarna inte visste vilken dag deras son skulle dö. Kanske händer det idag, eller nästa vecka. Ingen vet utan det är bara en ständig väntan på att det ska ske.
Föräldrarna bestämde då att dom ska fira varje dag av sin sons liv. Just eftersom dom aldrig vet vilken som blir den sista.

I klippet kan du se mer när föräldrarna berättar om sitt beslut att fira pojken varje dag.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner - så dom inte missar detta.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt