Familjen renoverade huset – Då får dom se någon i källaren
Dela på Facebook

Familjen Millaway från Cleveland höll på att göra om nere i källaren och anlitade en byggfirma som skulle hjälpa dem att fixa till huset.
I fredags hade nytt cement golv lagts i hela källaren så att det skulle bli klart inför helgen. Byggarbetarna som väntade på att cementen nu skulle torka, packade ihop sina saker och tog en paus.

Men när ena byggnadsarbetaren gick ner för att ta en titt i källaren, mest för att se att allt såg ut som de skulle fick han en smärre chock när han fick se att någon gick runt där nere.

Inte bara fick han se en liten flicka trampa runt helt obrydd, golvet var ju även förstört innan det knappt hunnit börja.

”Golvet var ojämnt så vi skulle jämna ut det. Vi var tvungna att låta det torka innan vi fortsatte berättar Jonathan Porter som var på plats i arbetssyfte.

”Jag och Izzadora's mamma stod utanför huset och prata och efteråt sa jag 'Låt mig gå ner i källaren och se hur det ser ut'.
Jonathan var minst sagt chockad när han fick se vem som trampade runt i cementen.

”När jag titta in genom glasdörren såg jag deras två åring stå i djup cement. Hennes blick sa 'Borde jag gå tillbaka eller ska jag stå kvar här?' Vi har ingen aning hur länge hon faktiskt stod där men det enda jag kunde säga när jag såg henne var 'Herregud'!

Jonathan som inte bara kunde lämna flickan kvar i cementen sa till henne att gå mot honom och innan han bar upp henne tog han den klockrena bilden!

Som tur var reagerade flickans föräldrar med förståelse och skrattade åt situationen. De bad om ursäkt och fick golvet fixat återigen, denna gången la de dock till något

”Vi fixade till golvet och la ny i fotspåren. Efter vi gjort det fick flickan och hennes bror trampa i cementen en gång var, de fotspåren kommer bli kvar som ett minne.”

Pappa Brad berättar att Izzadora var på jakt efter sina föräldrar som stått på altanen utanför huset och pratat med arbetarna. Hon försökte också förklara att det kändes konstigt mellan tårna när hon gick i cementen!Dela på Facebook