Flickan laddade sin iPhone medan hon sov. Men hon vaknade aldrig igen!
Dela på Facebook

Även om en del har hört att man inte ska ladda sin mobil när man sover, så är det ändå många som gör det i alla fall. Laddaren och telefonen kan lätt bli överhettade och då kan det bli riktigt farligt.
En 14 årig flicka i Vietnam fick vara med om något väldigt tragisk som handlar om just detta. Hon laddade nämligen sin iPhone, hade den vid sängen och vaknade aldrig mer.

När hennes föräldrar nästa morgon skulle väcka henne hittade dom henne livlös. Då förstod dom direkt att hon var död. När man sedan började utreda varför hon dog så hittade man anledningen. Orsaken är verkligen hemsk och kan hända oss alla om man inte är försiktig.

Gör inte detta fruktansvärda misstag du också!

Man kunde konstaterades att hon i sömnen råkat rulla över på sladden så ska den ha gett henne en sådan stark stöt att hon dog av skadorna. Detta innebär att alla som har en mobiltelefon och laddar den vid sängen kan råka ut för precis samma tragedi. Polisen fann även att sladden verkade vara lagad med tejp, vilket också kan ha bidragit till olyckan. Man ska även kolla om det var en originalladdare eller om det var en kopia.

Dela denna varningen med dina vänner så dom inte råkar ut för detta!Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt