Flickan är mindre än 1 meter stor och har ingen muskler - men har mirakulöst fött ett barn
Dela på Facebook

Vissa personer saknar viktiga delar av utvecklingen och förmågan att få ett eget barn barn. Sheree Psaila, en 23-årig kvinna, lider av artrograposed Multiple Congenital, som hon förklarar i hennes Facebook-konto och Instragram.

Sjukdomen orsakar problem i det centrala nervsystemet, men också musklerna förtvinar i kroppen. Människor med denna sjukdom har inga muskler i varken sina ben eller armar.

När hon föddes hade läkare givit henne mindre än ett år av livet. Men mot alla förväntningar och tack vare många operationer visade sig kvinnan vara en extraordinär fighter. Läkare trodde att hon skulle få leva i en rullstol, men Shere visade snabbt hur fel de hade.

Shere har nu fullföljt en 3 års utbildning inom ingenjörsvetenskapliga och det var också där som hon träffade Chris, som lider av en medfödd sjukdom i ryggen.

De två gifte sig senare år 2015 och bestämde sig då för att försöka bli ännu en medlem i familjen.

Läkare trodde inte att de skulle kunna fullfölja en graviditet. Men Shree och Chris ville inte göra en abort allt för tidigt så de beslöt sig för att avvakta och i alla fall testa om det skulle fungera.

Nio månader senare, vid den 35: e gravidveckan, gav Sheree Hayden ljus med kejsarsnitt i februari 2016.

Barnet är helt friskt och växer bra. Shere kan räkna med sin mans stöd och hjälp hemma eftersom hon inte kan göra allt själv. Efter några månader gjorde Sheree och Chris enorma framsteg.

Hon kämpade mycket för att hon i andras ögon, särskilt i skolan, alltid var annorlunda. Men hennes mod och energi är inspirerande för oss.

En kärleksfull mamma och en beundransvärd, modig och stark kvinna som alltid har vägrat att ge upp. Känn fria att dela detta på Facebook om den otroliga historien om Sheree och hennes underbara familj.Dela på Facebook