Flickan ser för första gången i sitt liv - Se det otroliga som händer då
Dela på Facebook

Som nyblivna föräldrar har man ju dryga 9 månader på sig för att förberedda allt som behövs inför bebisens födsel. Det är inte bara materiella ting man behöver införskaffa utan man behöver även förberedda sig mentalt för vad som komma skall.

Paret Jevon och Julie fick dock bara 7 månader på sig innan de var tvungna att ta ut bebisen akut.

Den 7 oktober 2016 när Julie var gravid i sjunde månaden frontalkrockade dem med bilen och lämnades med svåra skador. Jevon's egna ben var helt krossat medan Julie fick en rejäl hjärnskakning och skadade höften. Jevon berätta att han försökte lägga sig som ett skydd över sin flickväns mage, så att deras bebis inte skulle skadas,

”Jag försökte så gott jag kunde att skydda Julie's mage från kollisionen. Jag tog tag i hennes mage direkt och skydda den så gott jag kunde.”
Tyvärr hjälpte det inte, när paret kom in till sjukhuset kunde de genom röntgen se att bebisen fått en hjärnblödning och var därför tvungna att genomföra ett akut kejsarsnitt.

- De trodde inte att hon skulle överleva, de gav oss inte mycket hopp, berätta Julie.

Då Juliana, som bebisen heter, föddes för tidigt lider hon av Retinasjukdom som är en skada på ögat, orsakat av att blodkärl vuxit på ett felaktigt sätt och orsakar ärrbildning på näthinnan eller näthinneavlossning.

Men med hjälp av glasögon kunde Juliana nyligen se sig själv och sina föräldrar för första gången.

”Hon bara titta upp på honom och liksom 'wow, du är min pappa. Du är verkligen min pappa. Hon kan verkligen se nu, du märker att hon ser på saker annorlunda. '” berätta Julie och Jevon tillägger, ”Det var så vacker för jag kunde ärligt se att hon tittade på mig, jag kunde se att hennes ögon fokuserade på mig”.

Juliana kommer tids nog att behöva operera sina ögon då sjukdomen kan leda till att hon blir helt blind, men hennes föräldrar är säkra på att hon kommer bli bra.

-Man vill ju inte att ens barn ska behöva opereras igen, men när hon fick på sig glasögonen och jag såg hennes reaktion sa jag till mig själv 'det här kommer gå bra. Vi har redan gått igenom det värsta, det här är ingenting'.

Se det fantastiska ögonblicket som fångades på film.Dela på Facebook