Flickan tar upp mobiltelefonen och ska ta en bild. Se det som då händer när hon ramlar
Dela på Facebook

En dag på jobbet fick en rysk ensamstående mamma ett fruktansvärt samtal. Det gällde hennes 12-åriga dotter som hade varit med om en olycka.
Mamman trodde och antog att hon var hemma men istället låg hon på sjukhus och hade brutit både ryggrad och hjärnskakning. Hennes skador var allvarliga och mamman trodde knappt sina öron när hon fick höra vad som hade hänt.

Men vad var då anledningen till att hon hade skadat sig? Jo, hon försökte nämligen ta en selfie högst uppe på en lyftkran. Det låter kanske inte så smart men faktum är att många försöker få till dom mest spektakulära bilderna trots att det är livsfarligt. Ofta för att bilderna kan ge flera tusentals likes på sociala medier. Men vad är några tusen likes mot att skada sig för livet?

Den 12-åriga flickan också ute efter att ta en av dessa djärva bilder. Men det slutade tyvärr inget vidare utan hon fick skador för livet.

Vi förstår inte hur man kan försöka sig på att klättra på ett så högt och farligt ställe utan att ha någon skyddsutrustning eller livlina. Det är helt vansinnigt när man tänker efter.

I videon nedan kan du se några av de farliga situationerna som har uppståt när folk ska ta bilder högt upp.
Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt