Flygplanet ska landa - då går det inte riktigt som det var tänkt
Dela på Facebook

Tillhör du dom som tycker om att flyga? Eller tycker du bara att det är obehagligt? Om du inte gillar det så får du aldrig glömma att det är mycket farligare att åka bil än att flyga.
Det kanske man inte tänker på eftersom man åker bil mycket oftare och därmed ser det som ett mer tryggt alternativ.

Jag blir alltid så imponerad av dom duktiga piloterna som är så grymma på att hantera det stora flygplanet. Dom förtjänar en stor eloge för deras fina arbete!

Men ibland när flygplan ska landa och starta kan det uppstå problem i vissa situationer. Nu finns 10 av dom värsta start och landningarna sammanställda i ett videoklipp som vi får ta del av.

Det är lite nervkittlande att se på det men samtidigt är det intressant på något sätt. Fast man hade inte velat sitta i flygplanet själv och uppleva det.

Du får exempelvis se ett flygplan som nödlandar mitt ute i öknen, och ett annat som får gå ner och landa på vatten. Du kommer verkligen att imponeras av hur duktiga piloterna är.
Men även om det ser lite läskigt ut så glöm inte att det fortfarande är säkrare att flyga än att åka bil. Om du har svårt för att flyga så finns det kurser i hur man hanterar rädslan, eller så kan man prata med kabinpersonalen innan man lyfter för att få stöd och tips.

Se mer i videoklippet nedan och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt