Flygplanet ska lyfta - se vad som händer med turisterna på stranden precis bakom
Dela på Facebook

Det finns en mycket ovanlig flygplats i världen. Det är flygplatsen St. Martins flygplats i Karibien. Där ligger start och landningsbanan precis intill en strand, Maho Beach.
Så varje gång ett flygplan ska landa får man det precis ovanför huvudet. Och när det ska lyfta känner man av trycket från flygplanets motorer.

Vi är lite tveksamma till att ligga och solen på just den stranden. Det känns lite läskigt att vara så nära flygplanen om något skulle hända. Dessutom känns det som om det skulle vara ett väldigt högt
ljud hela tiden när flygplanen kommer och går. Men om man är flygintresserad och drömmer om att bli pilot är detta ett perfekt ställe att åka till.

En person filmade starten av ett jumbojet Boeing 747-400 när det skulle dra iväg. Då händer det något med människorna på stranden. Håll koll på dom och se vad.

Just när flygplanet har taxat ut till landningsbanan och står stilla i väntan på att få åka iväg, sätter piloten motorerna på full kraft. Människorna som ligger och solar på stranden precis bakom får då en rejäl överraskning. Några flyger iväg av lufttrycket och deras packning och väskor blåser iväg åt alla håll.

Det ser verkligen komiskt ut när man ser det på video, men det är nog inte lika roligt om man själv har varit med om det.

Har du velat ligga och sola/bada på denna stranden? Eller föredrar du en som ligger lite längre iväg från en flygplats?

Du kan se hela händelsen i klippet nedan, och glöm inte att DELA detta till dina vänner. Det vill dom garanterat inte missa.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt