Formen på din näsa avslöjar mycket om din personlighet - här är vad det betyder!
Dela på Facebook

Våra näsor ser alla olika ut. En del är krokiga, breda, smala och tjocka. Ingen av dessa former är mer rätt eller fel än någon annan. Vi alla ser olika ut beroende på gener och bakgrund. Men faktum är att din näsa kan avslöja mycket om din personlighet. Den kan nämligen säga vilken typ av människa du är och hur du är mot andra människor. Många som har provat detta har verkligen sett att det stämt precis med hur dom känner sig. Medan andra har fått en chock över hur andra egentligen uppfattar dom.

Vi får lära oss att det finns olika typer av näsor. Dessa är följande:

1. The Nubian
2. The Greek
3. The Hook
4. The Arch
5. The Button
6. The Straight
7. The Concave
8. The Crook

När man ser mer exakt vad dom betyder kommer du förmodligen bli chockad över vad formen avslöjar om dig och dina inre hemligheter.

Varje näsa är unik på sitt eget lilla sätt. Men det finns en del grundformer som alla har sitt ursprung ifrån. Det var den israeliska professorn Tamir Abraham som har kommit fram till detta genom att analysera 1739 personers näsor. Vilken form näsan får beror på strukturen som bildas av ben och brosk. Näsans utseende speglar sedan en stor del av hur vi uppfattas från vårt utseende. En del väljer att operera sin näsa av olika orsaker.

I videoklippet här under får du reda på vilken typ av näsa du har, och vad den avslöjar om din personlighet:

Dela detta med dina vänner så dom också får se vad deras näsa säger om dom.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt