Formen på dina fingrar kan säga mycket om vilken hälsorisk du har!
Dela på Facebook

Formen på dina fingrar kan säga mycket om din själv. En del av oss har ju väldigt långa och smala fingrar, medan andra har korta och tjocka.
Både längden och storleken kan avslöja ett och annat om din personlighet. Att kroppsdelar och personlighet hänger ihop är något som kan vara väldigt intressant att veta mer om.

Om ditt lillfingret når den första delen av ringfingret är du en mästare på att spendera tid själv eller med en annan person och det på bästa möjliga sätt. Du är en stjärna på att kommunicera och är vet hur man uttrycker känslor. Du behöver bara lita på dig själv lite mer och njuta av livet fullt ut!

Om ditt lillfinger är längre än den första delen av ditt ringfinger är du fantastisk på att samtala med andra människor och kan enkelt uttrycka dina känslor. Det enda som går fel med din generösa stil är att några människor tolkar det felaktigt.

Formen på fingrarna kan säga mycket om din hälsa och personlighet.

Formen på fingrarna kan säga mycket om din hälsa och personlighet.

Forskare har hittar många samband mellan människors egenskaper och deras längd på fingrarna.

Forskare har hittar många samband mellan människors egenskaper och deras längd på fingrarna.

Om lillfingret är under den första delen av ringfingret är du inte bekväm med att förmedla dina känslor inför människor, speciellt de som du umgås med. Du förväntar dig mycket från andra och när de inte lever upp till dina krav blir du ledsen.

Du kan se mer vad storleken på dina fingrar säger om din personlighet i videoklippet nedan.
Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt