Friade till sin drömtjej – 20 år senare händer det otroliga
Dela på Facebook

Har du någon gång varit med om kärlek vid första ögonkastet? Du ser den där personen och sen är du fast, det finns inget annat än ni två. Det var precis det Matt upplevde – när han var 3 år. Men gissa vad som hände sen...

23 årige Matt berättar att han alltid tyckte mycket om sin klasskamrat Laura Scheel. Ett av hans första minnen är att han ställer sig upp framför resten av klassen och meddelar att han en dag kommer att gifta sig med Laura. Tro det eller ej så var det exakt det som hände 20 år senare!

”Jag var förälskad i Laura som barn och det är jag fortfarande. Laura lärde mig mycket som barn och jag har fantastiska minnen från när vi brukade leka kurragömma, hur vi brukade jaga varandra på skolgården eller stanna uppe långt efter läggdags.”

Matt berättar att de gick i grundskola tillsammans men att deras vägar dessvärre skiljts åt när de båda skulle börja högstadiet, i olika delstater. Under 7 hela år tappade dom kontakten med varandra.

Det var inte förens de gick i gymnasiet som de träffades igen, genom en gemensam vän. Två veckor senare bestämde de sig för att satsa på ett distans förhållande och blev äntligen pojk och flickvän.

”Vi var ett vanligt par fram till den 23:dje maj 2015, då jag bad Laura om att bli min fru. Jag friade på samma ställe där allt började, utanför vårt klassrum” berättar Matt.

I november 2016 köpte de ett hus tillsammans och en månad senare blev de man och fru. Idag har de även utökat familjen med en liten hund.

Är det inte en vacker kärlekssaga så säg!Dela på Facebook