Gillar du att klämma finnar? Då måste du ha DENNA leksaken i ditt liv.
Dela på Facebook

Att klämma finnar är något som många tycker är tillfredställande att göra. Även om det inte alltid är så skönt och hygiensikt, så är det något speciellt när man ser innehållet klämmas ut.
Men att göra det alltför ofta på huden är inte bra, så därför är det någon mycket smart person som har uppfunnit en ny pryl där man klämmer finnar på låtsas, men det är verkligen verkligt.

Dom som har testat denna leksak säger att den är lika tillfredställande som att göra det på riktigt, och bara det säger en hel del. Så istället för att göra det på huden (vilket man egentligen inte ska göra) så kan du nu göra det hur många gånger som helst me denna tillfredställande leksak.

När man ser hur den fungerar inser man direkt att detta är något som kan passa när man behöver få utlopp för sitt klämmande.

Vi är många som tycker det är tillfredställande att se när en finne kläms.

Vi är många som tycker det är tillfredställande att se när en finne kläms.

Nu kan du alltså göra det hur många gånger du vill med denna smarta pryl.

Nu kan du alltså göra det hur många gånger du vill med denna smarta pryl.

Att klämma finnar på huden är ofta något som hudexperter inte säger att man ska göra. Men ibland kan det vara svårt att låta bli när frestelsen blir för stor. Men med denna leksak kan du få utlopp för att klämma när du själv känner för det, utan att förstöra huden. Och ofta när man får en finne så får man ju bara möjligt att klämma en gång, men med denna prylen kan du göra det hur många gånger du vill.

Se hur den funkar i klippet här nedan, och glöm inte att dela detta med någon som borde köpa en sån här!

Se hur den funkar i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt