Gråtande hund springer över vägen för att träffa sin kompis - Se de gripande bilderna
Dela på Facebook

Det här är Messy, en labrador som är lika fin på insidan som på utsidan. Nu har de rörande bilderna på Messy och hans vän Audi spridit sig runt om i världen. Ditt hjärta kommer smälta när du får se det här!

De två hundarna, Messy och Audi bor tvärs över gatan från varandra i Thailand. I ungefär 1,5 år har de varit bästa vänner även om deras första möte inträffade efter att de redan haft kontakt med varandra i ett år.

Oranit Kittragul som är ägare till Messy märkte att varje gång Audi blev lämnad ensam i trädgården när hans huse gick till jobbet så började han gråta. Hon tyckte synd om hunden och bestämde sig för att låta Messy få vara ute i trädgården så att de kunde få lite sällskap, även om de var på håll. Och det fungerade!

"När Audi känner sig ensam och gråter säger jag till min Messy att prata med honom. Min hund kollar över staketet och skäller ibland, jag vet inte vad de pratar om men Audi slutar gråta".

Historien är hjärtskärande redan här men vänta tills du får höra resten!

En dag när Audi´s ägare hade glömt att låsa staketet efter sig när han gick till jobbet såg huskyn sin chans! Audi ville tacka Messy för att ha hållt honom sällskap i över ett års tid så han sprang ut ur trädgården, över vägen och ställde sig upp vid staketet för att få se sin vän.

"Han sprang till Messy och dom kramades" säger Oranit som skyndade sig att fotografera ögonblicket.

Audi kom för att krama Messy och gick sedan tillbaka in i trädgården igen. De håller fortfarande kontakt genom sina staket och deras ägare planerar att de ska få mötas och leka någon dag.

Är inte detta en vacker vänskap som får ens hjärta att smälta?Dela på Facebook