Här anklagas mamman för barnmisshandel, kan du se det som gör folk så upprörda?
Dela på Facebook

Vad hade du sagt om en mamma hade tagit hål i sitt lilla barns öron? Detta har hänt i USA och gjort många människor upprörda. Många tycker inte att det är rätt att ta hål i öronen på en människa som själv inte kan avgöra om hen vill ha det eller inte. Dessutom gör det ont vilket innebär att man utsätter sitt barn för smärta.

Vi tycker det är helt galet att man kan göra så här. Hur tänker man som förälder när man tar hål i sitt barns öron? Varför inte vänta tills barnet är äldre och själv kan bestämma om hen vill ha det eller inte.

I videon nedan får man se när mamman sitter med sitt barn i knäet och får ett hål i varje öra. Barnet skriker givetvis jättemycket då det gör väldigt ont.
Det är hemskt att se att mamman inte verkar förstå att det hon gör kanske inte är helt rätt.

Videon har gjort tusentals människor upprörda och sprids just nu som en löpeld. Många kommentarer säger att hon är en dålig mamma och inte förtjänar sitt barn.
Det finns dom som tycker att det är OK, men det är väldigt få. Majoriteten är emot detta och tycker inte att man borde få göra så här mot någon som inte själv kan välja det.

Vad tycker du själv om detta? Har en förälder rätt att göra så här mot sitt barn? Eller är det helt galet?

I klippet nedan kan du se ögonblicket som har gjort så många upprörda. Du kommer förstå det direkt när du ser det.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt