Här gifter sig Carlos och Maria – Kan du gissa deras ålder?
Dela på Facebook

Det är aldrig för sent att hitta den rätta, det kan Maria och Carlos intyga dig om.

'Det var kärlek vid första ögonkastet' berättar det lyckliga paret som nu kan kalla sig äkta makar.
Maria Cobar, 80, och hennes make Carlos Suarez, 95, träffades för drygt ett år sedan och lovade varandra evig trohet under en ceremoni i Miami, USA.
I en champagne-färgad klänning och med en vit slöja går för första gången Mara ner för altaret där hennes blivande man Carlos väntar.

De träffades för första gången på Aventura Plaza Rehabilitation and Nursing Center där de fått rummen mittemot varandra.

”Det var kärlek vid första ögonkastet. När jag såg henne fylldes mitt hjärta av lycka” berättar Carlos. Sedan första mötet började de umgås dagligen tills Carlos fick veta att hans känslor var besvarade. 8 månader senare hölls bröllops ceremonin på Aventura där familj, vänner och personal samlats för att se paret bli äkta makar.

Allison Almirola som arbetar på Aventura berättar ”Maria har aldrig varit gift tidigare, jag tänkte bara tillbaka på när jag gifte mig och det motiverade mig till att göra allting möjligt för dem. Jag ville att hon skulle få känna hur underbart det är att gifta sig med sin själsfrände.”

Maria flyttade till USA från Guatemala som ensamstående mamma när hon bara var 26 år. Hon jobbade som städerska och nanny medan hon tog hand om sin dotter Ana.

- Min mamma oroade sig aldrig för att hitta en man, jag var alltid hennes första prioritet hela hennes liv. Men nu är dagen äntligen här och jag är så lycklig för hennes skull!
Carlos som istället kommer från Cuba flyttade till USA när han var 56 år. Han spenderade hela 46 år med att arbeta med juveler. Carlos gifte sig i ung ålder och fick en son, 10 år sedan blev han dock änkling

Efter de skålats och druckit champagne var det dags för bröllopsdansen.
”Jag har varit ensam i många år, det här är en underbar gåva från Gud” sa Maria när hon kramade om sin man. ”Det känns fantastiskt, jag har fjärilar i magen. Det är aldrig för sent att finna kärlek.”Dela på Facebook