Här klämmer tjejen sin gamla finne från födseln - vågar du titta?
Dela på Facebook

Finnar är något som väldigt enkelt kan uppstå speciellt om man är i tonåren. Men vanligtvis brukar folk vilja klämma finnarna så snabbt som bara möjligt. Men en del låter faktiskt dom vara kvar - hur konstigt det än låter. En ung tjej upptäckte att hon hade en finne i örat, men valde att klämma den först 6 år senare. Att man kan vänta så länge med att klämma den är för oss ett mysterium.

Under denna tiden hade finnen inte krympt det minsta, utan den hade faktiskt blivit större. Och när det var dags att klämma den så var det allt annat än trevligt.

Det är skrämmande att se vad som finns inuti den!

Tänk dig att ha en finne från födseln som man sedan väntar flera år med att klämma.

Tänk dig att ha en finne från födseln som man sedan väntar flera år med att klämma.

Nu får vi äntligen se när hon klämmer den. Men det är långt ifrån trevlig.

Nu får vi äntligen se när hon klämmer den. Men det är långt ifrån trevlig.

Man kan se hur den kletiga vätskan inuti finnen har stått och blivit gammal eftersom den suttit där orörd i över 6 år. Men det blir också en ganska häftig effekt när finnen äntligen kläms och allting kommer ut. Gillar du att titta på videos som dessa och får en tillfredställelse av det, då kommer du garanterat älska detta.

Många skulle nog säga att klämma en finne när något av det mest tillfredställande vi kan vara med om. Särskilt om det är en riktigt äcklig finne som man vill bli av med.

Se när tjejen får sin finne klämd efter 6 år i videoklippet här under. Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt