Här är 14 stadier du ofta går igenom första gången du ska sova över hos ditt ragg
Dela på Facebook

Efter en öl eller två, kanske en fika och det är dags för Netflix?

Här är 14 saker från första hemma-dejten som vi nästan garanterar du kommer att känna igen.

1. Vad innebär kvällen egentligen och hur ser planen ut?

Allt ni båda vet är att ni ska ses, kolla film eller något men inget mer är sagt och du känner ju inte ens ragget ännu, så du vet ju inte vad planen är.

Ska du sova över? Kommer ni ligga? Hur stelt kommer det bli?

2. Skulle du kanske haft med dig saker för en övernattning?

Skulle du ta med dig den där linsvätskan eller tandborsten? Kanske blir det creepy om du drar fram den direkt?

Vårt tips här, det är att alltid ha en tandborste i jackfickan, just för dessa tillfällen!

3. Ska du ta de snygga underkläderna?

Är det värt att offra de snyggaste underkläderna du har och sedan blir det inget jävla mys?

Och som tjej är det ju kanske lite väl uträknat om du kommer dit i matchande underkläder? Eller? Ska du skita i underkläder överhuvudtaget? Eller är det ännu mer desperat?

4. Det här med att välja snacks till filmen

Egentligen vill båda bara skopa i sig en massa vitlöksdipp och chips men ingen vågar säga det, eller rapa vitlök hela kvällen. Så det slutar oftast med ett fruktfat eller någon naturell gräddfil..

5. Du ska göra dig klar för natten

Okej, du ska sova över så du ska göra dig klar i badrummet. Så du snokar i badrumsskåpet för att se om det finns några lik där, eller alltså ja, något som verkar konstigt och innebär att du borde dra fort som fan.

6. Det är dags att gå och sova

Dags att lägga sig. VAD SKA DU HA PÅ DIG? Ska du sova i underkläder? Eller hoppa ner naken? Eller ha med pyjamas? Vem fan har ens pyjamas?

7. Hångel eller sex?

Okej ni hånglar lite och det är najs men ingen av er vill ligga på första riktiga dejten så det stannar där men när ska man egentligen sluta hångla och sova istället? Finns det någon hångel-regel?

8. Du sover typ exakt ingenting

För du vågar knappt röra dig, vill sova snyggt och din arm har domnat av men du vill ej väcka ragget så du ligger kvar i brutal pain och räknar prickar på tapeten.

9. Ni käkade dipp gjord på gräddfil

Och du är laktosintolerant och det ville du inte säga när din dejt redan hade köpt gräddfil så du åt dippen ändå och nu ber du till Gud att din mage inte ska åka fis-karusell hela jävla natten.

10. Du vill smygtitta på din dejt

Men är livrädd att personen ska vakna och du framstår som en fullblodspsykopat.

11. Och du vill typ snapa din kompis

Och visa att du sov över men även här är du livrädd att du ska råka väcka personen. Eller typ ha kameraljudet på. Och dö skämsdöden hundra gånger om.

12. Kommer det bli stelt när vi vaknar?

Och fett jobbigt om du vaknar först och vill ej väcka ragget så du ba ligger där och väntar trots att du är så jävla kissnödig att du typ dör.

13. Blir det en godmorgon-kyss?

Eller luktar din andedräkt värre än en död råttjävel? Kommer du skrämma bort ragget redan första morgonen? Eller älskar personen att morgonhångla?

14. Hur länge är det ok att stanna?

När ska du dra? Ska ni käka frukost? Hur länge får du ens stanna kvar innan det blir creepy? Är det ok att dra hem direkt pga du har ingen tandborste och du känner dig äcklig eller verkar du som en total douche då?Dela på Facebook