Här är de häpnandsväckande sminkningarna som kommer få dig att tappa hakan
Dela på Facebook

Den kanadensiska makeup artisten Mimi Choi har över 268 000 följare på Instagram.

När du får se dessa fantastiska illusioner som Mimi skapat kan vi slå vad om att du blir en av dom!

"Jag ser mitt ansikte som en blank duk där jag kan öva på min konst" säger Mimi.

Det går inte att förneka: Det finns ingen annan makeup artist som skapar sådana illusioner som 31 åriga Mimi Choi gör. Hon har aldrig använt photoshop utan spenderar upp emot 5 timmar per sminkning för att få det exakt som hon vill ha det.

Choi använder sig av Instagram för att visa upp sina kreationer: " Jag hoppas att min annorlunda kreativitet kan hjälpa människor att tänka utanför boxen" skriver hon

Tidigare jobbade Mimi som lärare men var inte alls nöjd med tillvaron och led även av panikattacker och depression, något hon även uttryckt i sina sminkningar. Hennes inspiration kommer även från glada känslor, hennes omgivning, foton och målningar.

"Först kände jag att det var för sent att byta karriär, men min mamma var så stöttande att jag insåg att det var okej" säger Mimi till Metro.

Hon började experimentera med smink hemma i sina föräldrars badrum och blev snart även anställd för bröllopssminkningar. Idag har Mimi Choi tusentals följare på Instagram, där hon kallar sig för Mimles.

"Det största målet jag har varje gång jag skapar något nytt är att jag ska vara bättre än igår. Jag är min största kritiker och min egna största konkurrent. Det har blivit svårt att imponera på mig själv nuförtiden men det gör mig motiverad att försöka och göra det ännu bättre."

Se den häpnadsväckande videon nedan med Mimi Choi´s enastående illusioner .Dela på Facebook