Här är dom nya emojisarna som snart släpps! Detta betyder dom!
Dela på Facebook

Att använda emojisar har blivit till en stor del av vår vardag när vi kommunicerar med andra människor. Tidigare var det ganska ovanligt att man använde sig av dessa figurer, men idag gör nästan alla det känns det som. Dom kan vara väldigt bra att uttrycka en känsla eller något annat som man kanske har svårt att sätta ord på. Men det kan också bara göra ett meddelande lite roligare istället för att bara skriva det med en massa text.

Men ibland kanske du har märkt att det har saknats en del emojisar som du hade önskat funnits. Men då har vi glädjande nyheter, för snart kommer det 150 nya emojisar som kommer att finnas i varje mobiltelefon. Det gäller att ha koll på vad dessa betyder så att man inte gör bort sig och skickar fel till någon.

Du ska nu få lära dig vad alla 150 nya emojisar betyder - detta kommer du ha mycket användning för!

Nu släpps snart 150 nya emojisar - men har du egentligen koll på vad alla dom nya betyder?

Nu släpps snart 150 nya emojisar - men har du egentligen koll på vad alla dom nya betyder?

Du ska nu få lära dig vad alla betyder och i vilka sammanhang dom funkar att använda i.

Du ska nu få lära dig vad alla betyder och i vilka sammanhang dom funkar att använda i.

Exakt när dom 150 nya emojisarna släpps är lite oklart, men att dom släpps under 2018 är i alla fall klart. I videon här under kan du se vad alla betyder. Den släpptes i onsdags och är gjord av kanalen Emojipedia. Förhoppningsvis kommer du ha användning för många av dessa symboler när du skriver med dina vänner i fortsättningen. En del av dom nya emojisarna är verkligen efterlängtade och man kan inte vänta tills att börja använda dessa.

Dela detta med dina vänner så dom också får se alla nya emojisar!

Se videon här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt