Här är flygplanen som har varit närmast att krocka - se den otroliga manövern
Dela på Facebook

Visst är piloter fantastiskt duktiga? Vi imponeras alltid över hur skickliga och kunniga dom är. Att vara pilot måste vara så spännande men också en stor utmaning. Sen har man ju ansvar för många människor som sitter på flygplanet. Alla piloter förtjänar verkligen en stor tumme upp för hur grymma dom är!

Väldigt sällan händer det incidenter där flygplan är nära att råka illa ut. Nu har man sammanställt några av dessa situationer i ett videoklippet som du kan se.
Där får man se ett flygplan som har väldigt svårt att landa på grund av hård vind. Vinden tar nästan tag i flygplanet och drar iväg det ut från landningsbanan.
Men tack vare än fantastisk pilot så klarar dom sig utan några problem.

Det finns även andra situationer med i klippet. Exempelvis ett flygplan som går ner för landning men som då ser att ett annat flygplan redan står på banan. Då får piloten snabbt öka farten och flyga uppåt i luften igen. Annars hade dom båda kolliderat och en katastrof hade uppstått.

Även om det ibland kan hända olyckor med flygplan så glöm inte att det är väldigt sällan. Det är mycket vanligare med olyckor med bilar och det tänker man inte på varje gång man sätter sig bakom ratten.
Därför kan du njuta av flygresor utan att vara det minsta rädd.

Du kan se alla sammanställda händelser i klippet nedan, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt