Här är årets läskigaste skräckfilm – vågar du kolla på hela trailern?
Dela på Facebook

Skräckfilmer är alltid roliga och spännande att titta på. Men samtidigt säger många att dom ofta är för mesiga och att dom skulle behöva vara ännu mer läskiga. Årets läskigaste skräckfilm är verkligen läskig, kanske lite för läskig till och med. Personer som har sett trailern har nämligen blivit livrädda, tänk då hur det kommer vara att se hela filmen.

Årets läskigaste film heter ”Hereditary” och presenterades på Sundance Film Festival. Dom som fick se den var alla överens om att detta var något utöver det vanliga.

Frågan är om du vågar se trailern, för den är faktiskt väldigt skrämmande. Men som alltid med skräckfilmer bara måste man kolla fastän det är läskigt...

Årets läskigaste film heter ”Hereditary” och trailern till filmen har redan skrämt upp tusentals.

Årets läskigaste film heter ”Hereditary”  och trailern till filmen har redan skrämt upp tusentals.

Det är få som vågar titta på trailern, men kanske tillhör du dom modiga som kan titta på hela?

Det är få som vågar titta på trailern, men kanske tillhör du dom modiga som kan titta på hela?

Många säger att denna filmen är lika läskig som ”Exorcisten”. Och du som har sett den filmen vet säkert att den inte är och leka med. Så förväntningarna på denna filmen är alltså väldigt stora och man hoppas verkligen att den lever upp till sitt rykte. Du kan se hela trailern i videoklippet här nedan. Se om du klarar av att se hela utan att stänga av.

Filmen handlar om mamman Ellen som dör och då börjar konstiga saker hända i familjen. Dom hittar en massa skumma saker och får reda på att familjen har en förbannelse över sig som ligger djupt ner.

Glöm inte att DELA artikeln med någon du vill se denna med, eller om du faktiskt klarade att se allt utan att blunda.

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt