Han dansar sig igenom 1600 mil tillsammans med 100 främlingar - Se den fantastiska videon alla pratar om
Dela på Facebook

Matt Bray är känd för att ha sin egna YouTube kanal som heter 'ProjectOneLife', han säger att han tror på att ”leva livet fullt ut och ha roligt” och visst lever han som han lär! Han uppdaterar ofta med videor där vi får följa med honom då han stryker av den ena efter den andra drömmen på hans bucketlist. Matt är en riktig inspiration och allt han egentligen vill är att vara lycklig samt att göra andra lyckliga.

Nyligen har han lagt upp ännu en video som får hjärtat att le.

Matt har spenderat två månader med att resa igenom USA och Kanada där han har mött 100 olika människor, en blandning av vänner, främlingar och familjemedlemmar.
Och hur underhåller man sig på bästa sätt? Jo genom att dansa, såklart! Tillsammans med dessa 100 människor har Matt satt ihop en video som heter ”100 people of dance” vilket är en riktig glädjespridare! Och det var exakt det som var syftet med videon – att få dig att le.

Till låten 'Gone' har Matt klippt ihop en video där vi får följa med på en helt underbar resa där både omgivningen och människorna varierar. Det här är helt klart årets musikvideo!Dela på Facebook