Han fattar inte varför hans fru är så trött hela tiden. Men då får han reda på DETTA!
Dela på Facebook

Tony och hans fästmö Charlotte blev föräldrar till deras gemensamma barn. Till en början bestämde dom att Charlotte skulle stanna hemma med barnet. Men efter en tid blev Tony chockad över hur trött hans livskamrat var. Det var ju han som jobbade och inte hon. Men en dag när han kom hem från arbetet, möttes han av en syn där både mamman och barnet såg. Då insåg han något och bestämde sig för att skriva en text om allting. En text som nu har hyllats av tusentals och som många borde ta till sig.

”Ibland ger jag inte denna kvinna tillräckligt med respekt. Varje gång jag kommer hem från jobbet, så är Charlotte ”trött”, medan jag har arbetat hela dagen. Jag har undrat vad det är som gör henne så trött, och tänkte på vad denna fantastiska kvinna gör när jag är ute.Naturligtvis så kommer hon att sitta med mitt barn, titta på TV och ha en avkopplande dag, eller hur? Svaret är NEJ!
När jag går till jobbet på morgonen och väcker henne, har hon genast mycket att göra redo för dagen.

Hon kliver upp och tar hand om vårat gråtande barn. Vårat barn är hungrigt, Charlotte också men bara barnet får mat. Sedan leker hon med barnet, byter blöjor, leker igen och ibland lägger hon ned barnet för att sova lite. Men det finns ingen tid att sova för Charlotte, eftersom hon tillbringar sin lediga tid med att tvätta kläder, städa bort leksaker och tvätt. När barnet vaknar, vill det ha mat igen. Charlotte har fortfarande inte hunnit ätit ännu, men nu är lunchen redo för det lilla barnet. Och efter så är det dags att leka igen, och kom ihåg – Charlotte har fortfarande inte ätit … och sedan måste allt från tidigare plockas undan igen, för nu är alla leksaker ute igen.

När jag kommer hem från jobbet, så blir jag irriterad att jag måste städa, eftersom Charlotte inte har gjort någonting hela dagen. Under dagen har hon inte gjort något annat än att vara där för mitt barn och se till att barnet mår bra. Om det finns några andra fäder där ute som jag;. Tänk på vad era fruar verkligen gör. Respektera mamman till dina barn!Hon är en mycket speciell person som har gett upp en hel del för att ta hand om ditt barn.Jag älskar er, mina två sovande änglar. Ni båda förtjänar en paus!”.

Tyckte du också att denna texten var fin och bra skriven? Dela den då gärna med dina vänner så dom också får läsa.Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt