Han häller Coca-Cola i biltanken - men se vad som då händer!
Dela på Facebook

När det kommer till läsk så brukar vanliga människor föredra att dricka den. Men det finns också en del tips och tricks som man kan använda cola till. Exempelvis så påstår vissa att om man tvättar håret i coca-cola så får man ett bättre resultat om man önskar att uppnå vissa speciella effekter. Coca-cola kan även bra att ha när man ska rengöra olika saker. Men det är nog godast att dricka bara som den är.

Men vad händer egentligen om du häller Coca-cola i biltanken? Detta var något som Youtubern TechRax hade gått och funderat på länge innan han bestämde sig för att testa.
Han provar det på sin BMW 325i och detta är verkligen INTE något som man bör prova hemma. Anledningen kommer du snart att förstå,

Vad händer egentligen om du häller Coca-cola i biltanken? Det ska vi snart få svaret på.

Vad händer egentligen om du häller Coca-cola i biltanken? Det ska vi snart få svaret på.

TechRax häller en flaska cola i tanken på sin BMW 325i.

TechRax häller en flaska cola i tanken på sin BMW 325i.

Som du kanske gissade, så går motorn sönder. Det tar inte lång tid efter att han startat bilen som den ger upp. Detta är alltså inte något man bör testa på sin egen bil - för då går den sönder. Men eftersom TechRax brukar testa saker tills dom går sönder, så får vi alltså se med egna ögon hur det ser ut när han häller cola i tanken. Men strax efter att han startat och motorn dött, så händer något väldigt oväntat.

Du kan se exakt vad som händer i videoklippet här under.

Dela detta med någon du känner som borde se detta!

Se videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt