Han häller svartpeppar i tvättmaskinen. Resultatet kommer rädda dina kläder!
Dela på Facebook

Visst är det alltid lika tråkigt när man får en fläck på en fin tröja, eller smutsar ner något annat plagg som man tycker mycket om. Man får alltid lite ångest för om plagget ska klara sig i tvättmaskinen, eller om fläcken ska vara kvar efter att maskinen är klar. Oftast så brukar inte fläckarna försvinna, och då står man där med sitt favoritplagg som är helt förstört. Men ett plagg som man tvättar ofta kan även tappa sin ursprungliga färg och till slut har den bleknat ordentligt efter några tvättar. En del personer accepterar nog dessa problem, men det finns ett genialt sätt som hjälper dig med detta!

Det enda du behöver är svartpeppar. Resultatet efter att man har hällt svartpeppar i tvättmaskinen är verkligen helt fantastiskt!

Tidigare har du kanske känt att några av dina kläder har blivit urtvättade. Men det kommer du förmodligen aldrig känna igen. För med detta fantastiska knep så kommer dina kläder hålla betydligt längre och du kommer inte behöva köpa nya lika ofta.

I videoklippet här under får vi lära oss att hälla i svartpeppar i tvättmaskinen. Man ska även ha tvättmedel som vanligt. Sedan ska man tvätta kläderna på den absolut lägsta temperaturen.

Se mer hur det funkar i här under, och glöm inte att DELA detta smarta knep med dina vänner!

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt