Han hör mystiska ljud från vinden - då hittar han den oväntade gästen!
Dela på Facebook

Tanken att någon eller något gömmer sig på vinden har nog slagit de flesta som bor i hus. Som tur är inträffar det sällan, men för en husägare i Seattle blev det verklighet.

Det var när Davis Wahlman kom hem som han såg hur några lampor lyste på vinden i sitt stora hus. Eftersom ingen hade varit hemma tyckte han att det var märkligt, men glömde snart det hela.

Senare samma natt hörde han hur ljud kom från vinden. Davis gick till ett rum i anslutning till vinden och såg hur en lampan lyste där. Han knackade på dörren och hörde en kvinna säga "Jimmy? Jimmy är det du?". Davis som minst sagt var perplex, behöll sitt lugn och svarade: "Nej, det är inte Jimmy. Vem är du och vad gör du i mitt hus?".

Dörren till vinden öppnades långsamt och bakom den stod en kvinna han aldrig sett tidigare. Hon sa att hon hade bott där i tre dagar, och fått tillåtelse av en mystisk "Jimmy". Davis ringde polisen men kvinnan försvann innan polisen hann komma.

Vem hon var och varför hon var i hans hus förblir ett mysterium. Davis, som numera har bytt ut sina lås, berättar själv om händelsen här:

Glöm inte att dela den här artikeln med dina vänner!Dela på Facebook