Han kollar igenom sin flickväns kläder och blir förbannad när han ser det här
Dela på Facebook

Shoppa kläder kan vara otroligt frustrerande, i ena butiken har du storlek M medan i nästa behöver du en L. Men storleken skiljer sig även rejält mellan tjej och kill-kläder, något som fick Benjamin att ryta till.

Benjamin Ashton Cooper från Pennsylvania, USA, hjälpte en dag sin flickvän att rensa ur garderoben. När han tog sig en närmare titt på kläderna upptäckte han något som gjorde honom riktigt förbannad så han postade därför ett inlägg på Facebook

”Så jag hjälper min flickvän att rensa sin garderob och då märkte jag att en hel del av vad hon hade rensats ut, hade storleken XL . Enligt mig kunde det inte stämma, och här är anledningen: De passar mig. Jag säger inte detta för att vara rolig eller ironisk. Det gör mig förbannad.
Jag är inte en XL-kille och ännu viktigare är att en kvinna med min storlek är INTE en XL-kvinna! Det här är anledningen till att vi nu har 8-åriga barn med ätstörningar. Det här är anledningen till att män kallar normala kurviga kvinnor ”fet gris” och liknande. Det här är anledningen till att män som tror sexism är en ”myt” som är påhittat, är fulla av skit.”

Benjamin säger att han själv bär en storlek S och kan inte förstå varför storlekarna varierar så mellan kvinnor och män. ”Kvinnors storlekar är rent av löjligt” säger han. Hans inlägg delades över 200 000 gånger och drog igång en stor diskussion på nätet.
Har du också märkt av den stora skillnaden mellan tjej och kill-storlekar? Kommentera gärna och dela med dina vänner.Dela på Facebook