Han skulle hjälpa sin mamma att sälja hennes bil men han gjorde mer än så, nu hyllas han för sin gest
Dela på Facebook

Simon fick i uppdrag att hjälpa sin mamma med försäljningen av hennes bil. Då passade Simon på att slänga in något oväntat i annonsen och nu sprids den som en löpeld. Läs själv annonsen här under så kommer du förstå varför.

Annonsen som Simon la ut

Nu har min gamla mor fyllt 50år och då fick hon en ny bil i födelsedags present så nu skall denna trotjänare få leva vidare hos någon annan! Bilen har varit i familjen ägor i cirka 5år, jag har själv ägt den ett tag och aldrig haft problem med den!
Finns givetvis små fix då bilen har rullat 31572mil men är väl efterhållen finns nog många fler mil att plocka ur den! ”Små fixen” som jag vet är på den är el-hissarna fram inte funkar, bägge två slutade fungera samtidigt så skulle inte förvåna mig om det bara är en säkring som farit! Och de andra felet är att oljetrycks lampan lyser i tid och otid men trycket är kollat och lampan har lyst av och till i 5år så hade trycket varit dåligt hade motorn skurit för läääängesen! Kopplingen känns som den tar långt upp vilket den har gjort sen bilen köptes så ingen fara där heller!
Kamrem byttes senast vid 22352mil så är ett tag kvar innan nästa byte.
-skattad och besiktad
-MoK-uttag
-går bra och billigt!
-ecc (ac/klimatanläggning)
-sommar och vinterdäck
Mycke nytt och bytt på bilen, efter förra besiktningen byttes:
-samtliga stag och bussningar i framvagn bägge sidor! SAMTLIGA!
-bromsbelägg +skivor bak (då renoverades även bromsoken bägge sidor)
-bakhjulslager båda sidor
-vä-framhjuls lager
Ring gärna min mor på 0702847003 om du vill se och provköra bilen då vi bor 15mil ifrån varandra
Ev billigare vid snabb affär om du är en man i 45-55års åldern med god ekonomi, bra kvinnosyn, vän av tvål och vatten och kan vara snäll och trogen och även har modet att bjuda ut min mamma på dejt!
Finns skavanker på mamma också men i hyfsat skick trots den höga åldern (inget renovering objekt) Och har en känsla att jag och min syster gjort henne gammal i förtid!
Hon har ett hjärta av guld men kan förde ha ett jävla humör, så mycke krut kvar i kärringen!
(Fler bilder och info om min mor skickas vid intresse via mail)

Annonsen har delats massvis av gånger! Dela den du också om du känner någon som skulle kunna vara intresserad av en en begagnad bil, eller av Simons mamma!Dela på Facebook