Han åt en pizza varje dag i ett år - Se det otroliga som hände då
Dela på Facebook

Skulle din mage klara av att äta en hel pizza varje dag, i ett helt år? För vissa är det säkert en dröm att kunna gå igenom hela menyn om och om igen, och det var precis det Brian Northrup gjorde!

Under 367 dagar åt Brian en pizza från Domino's och dokumenterade hela resan genom Instagram. Anledningen? Han ville bevisa att hårt arbete i gymmet lönar sig, fast du äter vad du vill.

Hälsosam mat och träning går ofta hand i hand, det är enkelt att slarva med ena om du slarvar med andra och pizza är knappast något vi associerar med en tränad kropp. Men Biran antog utmaningen 'Pizzapocalypse' och åt en helt pizza varje dag i ett års tid.

- Bara kolla på Michael Phelps; han blev utan tvekan världens bästa idrottsman fast hans diet bestod av pizza och annan 'dålig mat' dagligen, säger Brian.

Under pizza året gick Brian på regelbundna läkarbesök för att kolla salt och kolesterolnivåerna samt blodtryck. Alla läkarbesök under hela året visade på en mycket frisk kille. Han tränade även åtminstone 20-30 minuter per dag.

Varje dag under ett helt år dokumenterade han allting på Instagram, så här såg han ut när han började:

En månad senare var han fortfarande lika vältränad

”Om du ser mig, en relativt liten kille, som aldrig har varit en speciellt bra atlet.. så vill jag vara en påminnelse om vad som är möjligt så länge du tränar hårt”
Brian är inte bara en inspiration för hårt arbete på gymmet, hans Instagram flöde ger även inspiration för vilka nya pizzor vi kan prova!

Så efter 367 dagar visade Brian äntligen upp slutresultatet, och som ni kan se på bilden nedan har hans kropp inte ändrats det minsta, faktum är att han till och med gått ner 2 kg.
Förutom att han åt en pizza om dagen såg han även till att få i sig alla näringsämnen som kroppen behöver, från annan mat.

- Jag tror att en bra diet är helt beroende av individen och det är ännu viktigare att se till att din diet innehåller allt du behöver, hellre än saker du behöver ta bort, säger han till LadBible.

Enligt Brian ska han inte varit sponsrad av Domino's men han fick totalt 24 pizzor gratis under året.
Skulle du klara av att äta samma typ av mat under ett helt år?Dela på Facebook