Han tejpar upp sin flickvän på väggen - då händer plötsligt DETTA!
Dela på Facebook

Silvertejp är något man kan ha till mycket och används av nästan alla. Det är perfekt att ha eftersom det är så starkt och kan hålla fast saker utan att det lossnar allt för enkelt. Men hur starkt är det egentligen? Ett par som har Youtube-kanalen 4nuts TV bestämde sig för att testa hur mycket tejpen klarar.

Därför bestämde dom sig för att göra ett litet test. Killen tejpar upp sin flickvän på väggen för att se om tejpen faktiskt klarar av att hålla fast en hel människa.
Många gånger när man använt silvertejp så har man säkert funderat på hur mycket det klarar av. Men att tejpa upp en hel människa är ju inte direkt det första man tänker på att prova.

När man får se resultatet av deras experiment blir man verkligen förvånad. Detta hade man inte trott om silvertejp tidigare...

Silvertejp är verkligen något man kan använda till massa olika saker.

Silvertejp är verkligen något man kan använda till massa olika saker.

Men hur starkt är det egentligen? Klarar det att hålla uppe en hel människa?

Men hur starkt är det egentligen? Klarar det att hålla uppe en hel människa?

När dom gör detta experiment går det åt en del tejp, så detta är nog inget som rekommenderas att man provar själv. Dessutom ser det lite läskigt ut att bli fasttejpad på väggen så där. Men det är verkligen roligt att dom gör detta test eftersom alla vi andra då kan se hur bra silvertejp egentligen är.

Se hur det slutade i videoklippet här under, och dela detta med någon som brukar använda silvertejp!

Se testet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt