Han äter 2 msk kokosolja om dagen – Du kommer inte tro att det är sant när du får se resultaten
Dela på Facebook

Under de senaste åren har vi kunnat läsa mycket om kokosoljans fantastiska egenskaper. Det gör inte bara under utåt sett, det är även bevisat att kokosoljans otroliga egenskaper botar ett flertal sjukdomar som alzheimers, parkinsons, als, epilepsi, demens, schizofreni, autism, diabetes, huntingtons, autism och multipel skleros.
Dessutom har kokosoljan visat sig vara en naturlig antibiotika, precis som vitlök.

Doktor Mary Newport har en speciell relation till sjukdomen Alzheimers, hennes make Steve drabbades nämligen av sjukdomen för 15 år sedan. Hon berättar att sjukdomen finns i kroppen i cirka 10 år innan symptomen gradvis bryter ut.
Steve började ta mediciner när de första symptomen kom, han tappade minnet och kunde vid ett tillfälle inte ens komma ihåg hur man öppnar kylskåpet.

Men medicinerna hade förfärliga biverkningar och Steve blev deprimerad och kände inte igen sig själv längre, vad han än gjorde var han fruktansvärt nedstämd.
Mary som är läkare känner mycket väl till att patienter ofta får biverkningar av alla olika slags mediciner så hon började därför leta efter ett naturligt alternativ.

Naturen har ju trots allt gett oss allt vi behöver.

Hon hittade en forskning kring medellånga triglycerider som är en typ av fett, detta omvandlas i levern till ketonkroppar. Ketonkroppar hjälper hjärnan att producera energi, något som är extremt viktigt för en person med alzheimers.

Mary fann att det billigaste och bästa alternativet var att använda sig utav kokosolja. Hon berättar hur hon började addera två matskedar kokosolja om dagen i Steve's mat.
Hon berättar att efter endast en vecka började hon märka resultat, och så fortsatte det för varje vecka, allt med hjälp av kokosoljan!

Här nedan är det berömda 'klock-testet' Steve gjorde med bara veckors mellanrum.

Efter att Mary och Steve fick erfara sådana fantastiska resultat presenterade Mary resultaten för allmänheten varpå förvånansvärt många hörde av sig till henne och berättat att kokosoljan hjälpt deras anhöriga också.

Studier visar att om man äter 1 matsked kokosolja regelbundet går man in i en slags läkande process, dock behöver man dra ner något på kolhydraterna annars förlorar fettet sin helande förmåga. Välj alltid ekologisk kallpressad kokosolja. Dela gärna med dina vänner.Dela på Facebook