Hans fru dog - då upptäcker han ett hemligt brev i garderoben som förändrar allt!
Dela på Facebook

När man mister sin partner efter att ha levt många år tillsammans är nog ett av livets mest sorgliga ögonblick. Att fortsätta utan sin livskamrat är något som är svårt att förstå när man själv inte upplevt det.

Tony Trapanis, 80, förlorade sin fru efter ett 50 års långt äktenskap.

Men han kunde aldrig tro att hans liv skulle ta en oväntad vändning, För efter hustruns död hittade Tony ett gömt brev i garderoben som avslöjade en hemlighet skulle påverka resten av hans liv.

Brevet var till Tony, från en annan kvinna. Tony hade ingen aning vad breven innehöll, men öppnade.
Det var där och då han fick han sitt liv största chock. Brevet var nästan 56 år gammalt och skrivet av en kvinna som han var tillsammans med på 20-talet.

Shirley, som skrev brevet, skrev att hon ofta tänkt på Tony. Allra längst ner i brevet skrev hon att hon hade en son som heter Samuel, och att Tony är hans pappa.

Tony visste inte vart han skulle ta vägen. Han hade en son på en ålder av 61 år utan att veta om det. Men efter en tid förstod han hur det hela hängde ihop. Hans fru hade inte kunnat få barn, och hon var rädd för att förlora Tony om han hade fått läsa breven.

Nu fick Tony livslusten tillbaka igen, han skulle göra allt han kunde för att hitta sin son.

Efter en gediget sökarbete, fann de Tonys son på Facebook. Enligt brittiska Metro var återföreningen otroligt känslosam, eftersom hans son sa till honom att han trodde att hans far inte ville lära känna honom, eftersom han och Shirley fick aldrig några svar på sina brev.

Dela gärna denna fantastiska berättelse med dina vänner!

Livet kan ta oväntade vändningar, även i livets sista språng. DELA gärna denna historia på Facebook med alla du känner!Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt