Hans hus stod i lågor – Du kommer aldrig kunna tro vad pojken gjorde då
Dela på Facebook

Det var precis i början av månaden som Casie Bennet vaknade upp mitt i natten av att hon hörde något och kände en konstig lukt. Till sin förtvivlan insåg hon att hennes rum, tillsammans med resten av huset börjat brinna.
Hon ringde genast brandkåren och tog sedan med sin sin 15 årige son ut ur huset. I väntan på brandkåren gick dom till bensinmacken som låg bredvid. Innan Kenneth, Casie's son lämnade huset tog han en titt i kylväskan och insåg att de inte hade något vatten kvar att dricka.

Väl på bensin stationen lade Kenneth märke till att de hade rabatt på vatten flaskor, han tänkte att han måste köpa på sig ett par till de tappra brandmännen som var på väg för att rädda hans hem.

- Jag var inne på macken och när jag kom tillbaka ut stod han och bärde upp vattenflaskor i bilen. När Casie frågade sin son varför han köpt så mycket vatten fick hon till svar att de hade slut på vatten hemma och att brandmännen behöver dricka.

”Han har precis sett allting han äger gå upp i rök och han tänker på någon annan. Det är så jag uppfostrade honom, tänk på andra innan dig själv” säger mamman.

”Han är bara 15 år och spelar fotboll, han har inte tid att jobba för att tjäna pengar” säger Caise som även berättar att han endast ägde 40 dollar som han sparat för att ta med sin flickvän ut på middag, för att fira deras ett årsdag.

När den lilla byn hörde om vad Kenneth spenderat sina sista pengar på fanns det många som ville visa sin uppskattning. Tillsammans överraskade de Kenneth och hans flickvän,
”Dom planerade en speciell kväll för Kenneth. En lokal firma arrangerade så att en limousine kom för att hämta upp dem så att de kunde gå ut och äta, de betalade allt för dem” säger mamman.

Visst är det glädjande att höra om vardagshjältar som Kenneth? 15 åringen hade ett ögonblick tidigare sett sin hus i lågor och det första han tänker på är brandmännen, det är väldigt stort gjort.Dela på Facebook