Har du dessa prickar på kroppen? Så här tar du bort dom NATURLIGT utan smärta!
Dela på Facebook

Det är många av oss som har små prickar som liksom sticker upp från huden. På engelska kallas dom för ''Skin Tags'' och är ofta helt ofarliga. Men det kan vara obehagligt och störande att ha dessa prickar när man exempelvis tar av och på kläder. Men det finns ett enkelt sätt som du kan ta bort dessa hemma på. Och givetvis är det helt naturligt och utan smärta.

Det är även många som tycker att det är fult och ibland skäms för att visa delar av kroppen just på grund av dessa. Därför bör man inte tveka om att ta bort dom, eftersom du garanterat kommer få ett bättre självförtroende efteråt.

När man ser hur det smarta knepet fungerar för att ta bort dom, kan man inget annat än att bli imponerad! Varför har man inte fått reda på detta långt tidigare.

I videoklippet här under får du lära dig hur man enkelt och smidigt tar bort prickarna hemma. Om du inte av någon anledning vill göra det själv så kan man alltid fråga en kompis. Och skulle ingen av er vilja göra det så kan man fixa det på vårdcentralen. Men med tanke på hur enkelt det är så kommer du med stor sannolikhet kunna göra det själv.

Tyckte du detta var smart? Dela det då gärna med dina vänner så dom också kan prova!

Lycka till!

Se hur man gör här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt