Har du påsar under ögonen och prickar på händer och handleder? Då ska du göra DETTA!
Dela på Facebook

Att vi svenskar får i oss alldeles för mycket socker har förmodligen ingen missat. Man brukar kalla det för det vita giftet, som vi dagligen får i oss i en massa produkter och alldeles för mycket.
En del av sockret vi äter används som energi av vår kropp men allt annat lagras som fett, vilket gör att du ökar i vikt.

Har du kanske påsar under ögonen och prickar på händer och handleder? Då kan det vara ett tecken på att du äter för mycket socker.

Genom att du känner till dom vanligaste tecknen på att du äter för mycket socker kan du därmed veta om du bör dra ner på ditt socker!

Om du har påsar under ögonen och prickar på händer och handleder kan det bero på att du äter för mycket socker.

Om du har påsar under ögonen och prickar på händer och handleder kan det bero på att du äter för mycket socker.

Även om godis och sötsaker är gott, bör man se upp med att inte äta för mycket. I klippet här under får du reda på vilka signaler som kroppen ger dig om att du äter för mycket socker. Det är få som känner till dessa signaler, men genom att du gör det kan du se när din kropp får för mycket socker.

Se alla varningssignaler här under:

Vill man sluta med socker finns det en bra detox på 3 dagar, som gör att kroppen rensas från socker och hjälper dig att gå ner i vikt. Dessutom är den väldigt hälsosam och kommer göra underverk för kroppen.
Detta är något man borde prova om man vet att man ibland äter alldeles för mycket socker, vilket nästan vi alla gör.

Dieten i klippet här under kommer att hjälpa dig att minska kolhydraterna och tappa vikt. Många som har provat denna har upplevt fantastiska resultat, och även om dom inte tappat jättemycket i vikt så har dom blivit av med sockret som funnit kvar i kroppen. Förmodligen kommer kroppen att tacka dig om du också gör denna utrensning.

Fetma är en global epidemi enligt Världshälsoorganisationen, därför borde fler ta ansvar och sluta stoppa i sig lika mycket socker och ohälsosam mat som vi idag gör.

Se mer i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se hur detoxen funkar här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt