Har du smärta i handleden eller domningar i fingrarna? Detta behöver du veta!
Dela på Facebook

Även om kroppen på många sätt är fantastisk så finns det ibland saker som kan vara mindre bra. Att ha smärta i handleden och domningar i fingrarna är tyvärr något som många ibland får uppleva. Men varför får man egentligen det, och hur gör man så det försvinner och aldrig kommer tillbaka?

Det är vävnaderna runt mediannerven i handen som kan svälla och trycka på nerven som i sin tur gör att du känner smärta, domningar, stickningar eller svaghet.

Men det finns ett antal bra huskurer som du nu ska få lära dig som lindrar smärtan och i bästa fall får den att försvinna! Detta är bara så smart!

Att ha smärta i handleden eller domningar i fingrarna kan vara mycket jobbigt och svårt att bli av med.

Att ha smärta i handleden eller domningar i fingrarna kan vara mycket jobbigt och svårt att bli av med.

Men nu får du reda på hur man kan göra för att bli av med det.

Men nu får du reda på hur man kan göra för att bli av med det.

1. Is kan lindra smärtan. Ta en tunn handduk och vira in isen i den. Lägg den sedan på handleden för att lindra smärta och inflammation. Man brukar rekommendera 10 minuter.

2. Värme kan också lindra smärta. En värmekudde eller varmt vatten kan också vara att rekommendera innan man går till sängs.

3. Ät Gurkmeja. Det är ett bra anti-inflammatoriskt medel många använder för att minska smärta och inflammation.

4. Ät Ananas. Frukten är uppskattad av många och innehåller en stark enzym som kallas bromelain. Bromelain är känd för att kunna bryta ner inflammatoriska proteiner.

Se fler saker du kan göra för att bli av med smärtan i videoklippet här under. Glöm inte att dela detta med dina vänner!

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt