Har du svårt att få filtren i köksfläkten rena? Då ska du prova DETTA!
Dela på Facebook

Att ha ett rent kök är något vi alla borde sträva efter. Det ser inte bara trevligare ut det är dessutom mycket mer hygieniskt för din hälsa. Något som få tänker på att rengöra ofta är filtren i köksfläkten. Tänk bara hur mycket smuts som fastnar där efter varje gång man lagar mat. Och eftersom man lagar mat varje dag så tar det inte lång tid förrän det blir ordentligt skitigt.

Ändå är det många som struntar i att rengöra dessa eftersom det ofta är komplicerat. Men det behöver det inte vara. Det finns nämligen ett otroligt bra sätt man kan rengöra filtren på som dessutom inte är det minsta jobbigt.

När man ser hur kvinnan rengör sina filter på bara några sekunder blir man ganska lycklig. Tänk att det finns ett smart sätt som dessutom inte tar speciellt lång tid. SÅ smart!

Det kommer aldrig mer vara jobbigt för dig att rengöra ditt filter i köksfläkten.

Det kommer aldrig mer vara jobbigt för dig att rengöra ditt filter i köksfläkten.

På bara några sekunder blir det som nytt igen. Varför lärde man sig inte detta mycket tidigare i livet?

På bara några sekunder blir det som nytt igen. Varför lärde man sig inte detta mycket tidigare i livet?

Det är inte ovanligt att filtren i köksfläkten blir kladdiga att rengöra eftersom där sitter så mycket smuts. Men genom att man kokar upp vatten i en kastull med bikarbonat och ättika och lägger filtret där i, kommer det bli som nytt. Genom att göra detta slipper du allt spill och kladd och dessutom går det riktigt snabbt. Man kan inte vänta förrän det är dags att prova detta.

Man blir verkligen glad när man hittar ett sådant här guldkorn som kommer underlätta städningen. Eftersom städningen redan är tillräckligt tråkigt är det tips som detta som gör det enklare.

Se hur det funkar i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Lycka till!

Se mer i videoklippet här nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt