Historien som skakar USA - Nu skänker PETA 10 000 dollar till den som hittar gärningsmannen
Dela på Facebook

För några veckor sedan hände det som inte får hända. En eller flera okända människor gav sig på ett oskyldigt djur. När man hör historier som denna undrar man om det är människor eller monster man lever bland.

När en man från Georgia, USA var ute en juni dag för att rensa ogräs fick han syn på något som fick honom att tappa andan.
-Jag förstår inte hur en människa har hjärta till att göra något så fruktansvärt. Det är sjukt, riktigt sjukt.

När Eric Purdue kom närmare fick han syn på ett huvud som stack ut ur leran, där under låg en stackars hund som inte kunde röra sig. Det gick snart upp för Eric att någon hade försökt begrava hunden levande. Han berättar att hunden stirrade vädjande på honom med sina stora blåa ögon och han föll genast ner på knä och började gräva i jorden för att försöka få ut henne.

Mannen berättar att innan han insåg att det var en hund var han nära att trampa på henne. Han ropa på sitt syskon barn och hans son så att de kunde hjälpa honom att få ut hunden.

- Jag tror att hon förstod att vi försökte hjälpa henne säger Eric.
En halvtimme senare när de tre männen lyckats gräva upp hunden tog de med henne hem. De tvättade henne ett flertal gånger och gav henne all den kärlek hon behövde.

”Hon var med oss hela tiden, förutom när vi sov så klappade vi på henne och kramade om henne” berättar Eric. De kallade henne Lulu och bestämde sig för att adoptera henne nästkommande dag. Men när de lämnade Lulu på djursjukhuset nästa morgon för en hälsokontroll fick de ett samtal av veterinären om att Lulu avlidit.

”Jag planerade att adoptera henne. Jag kunde se framför mig hur hon skulle följa med mig i bilen till landstället. Men så ringde de mig runt halv fem nästa dag och berätta att hon inte längre levde.”

En månad senare, vilket är juli 2017, är Eric och hans familj fortfarande ledsna över vad de varit med om. Polisen har ingen aning om vem som begått de fruktansvärda brottet, nu har även hjälporganisationen PETA gått ut med att den som hittar gärningsmännen belönas med 10 000 dollar.

- Den här personen behöver hjälp. Mycket hjälp. Eller ett riktigt hårt straff, eller båda. Jag kan verkligen inte förstå hur någon kan göra så här mot ett djur.
Vem som än gjorde det är riktigt sjuk. Det är gjort av ren ondska, någon kan begrava dem levande så får vi se vad de tycker om det.” säger Eric.

Den här historien är riktigt hemsk och det gör en minst sagt rädd att det finns sådana elaka människor där ute. Se gärna videon nedan och dela med dina vänner.Dela på Facebook