Hon acceptrerar utmaningen men förväntade sig inte att det här skulle hända
Dela på Facebook

Ibland går folk lite för långt när de vill imponera på sina vänner. Du kanske själv har erfarenhet av att klanta till det när allt du ville vara att imponera på någon.
Det var exakt det som hände 14 åriga Kaley från Louisiana, hon skulle visa sin vän att hon kan stoppa in en hammare i munnen men något gick snett..

Det hela började med att Kaley var riktigt förtjust i en Koreansk kille som spelar i bandet BTS. Hon tjatade om hur snygg han är och uttryckte sig 'Han är så fin att jag kunde stoppa in en hammare i munnen'. Hennes kompis Haley var då inte sen med att utnyttja situationen och utmande Kaley att stoppa in hammaren i munnen.
Sagt och gjort, på något underligt sätt lyckades hon föra in hela metall delen i munnen men fick panik när hon märkte att den fastnat. Haley tog en bild på sin kompis varpå Kaley publicerade den på Twitter med tillhörande text 'Hur berättar man för sin mamma att man har en hammare som sitter fast i munnen'.

Kaley berättar för BuzzFeed News ”Den var lite för stor att ens få in i munnen men att sen försöka ta ut den var ett ännu större problem”. Efter 10 minuters lirkande lyckades hon äntligen få ut den, men om du en gång postat något på internet kan du aldrig ta tillbaka det, så skämtet förtsatte på twitter och folk försökte ge henne råd om hur hon skulle göra.
”Det finns sätt att få igång sina kanaler på men att stoppa in en hammare i munnen kanske inte är det bästa sättet” samtidigt som hon erkänner att hon gjort om det ett par gånger för att visa sina vänner.

Hur långt skulle du gå för att imponera på dina vänner, eller är det inget som intresserar dig?Dela på Facebook