Hon blev mamma vid 72 års ålder. Se nu hur familjen lever idag!
Dela på Facebook

Många tror att det är försent att bli gravid redan vid 50 års ålder, men en kvinna i Indien fick faktiskt sitt första barn vid 72 års ålder. Det ska tilläggas att det är extremt ovanligt och att man förmodligen chockar en och annan läkare om man råkar ut för det. Kvinnan heter Daljinder Kaur och kommer från den indiska staden Amritsar. Hennes barn är nu 11 månader gammalt och hon avslöjar att graviditeten har påverkat hennes hälsa ganska mycket.

Men att bli gravid i en så pass hög ålder är inte ofarligt. Det kan nämligen leda till många sjukdomar och andra risker som man både utsätter sig själv och sitt barn för.

I Daljinders fall hade hon tur att klara sig utan några allvarliga komplikationer. Nu får vi se hur den mycket ovanliga familjen lever idag, det är verkligen häftigt eftersom det är så ovanligt!

I videoklippet får vi träffa familjen som har blivit världskändisar och se hur dom lever idag. Den lilla är idag 11 månader och tas om hand av sina över 70-år gamla föräldrar.
Eftersom man oftast ser föräldrar som är yngre är det väldigt speciellt och ovanligt att titta på. Men samtidigt så verkar dom vara väldigt kärleksfulla och bra föräldrar. Så den lilla bebisen kunde nog inte fått det bättre.

Hade du velat få barn i en så hög ålder? Dela detta med dina vänner och se vad dom säger.

Se allting i videoklippet här under.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt