Hon blev mobbad för sina tänder. Se hur mobbarna regerar när hon ler med sina nya tänder!
Dela på Facebook

Gemma Swift var med om en olycka när hon var liten. I olyckan skadades hennes tänder riktigt ordentligt. Därmed fick hon ett lite speciellt utseende som hon mobbades för i skolan.
Vi kan inte förstå hur man kan mobba någon. Det är sorgligt att det finns människor som inte kan lära sig hur man behandlar andra människor.

En dag medverkade Gemma i Jeremy Kyle show för att konfrontera en kvinna som mobbat hennes mycket.
Men programmet gjorde bara allt mycket värre. Efteråt hånades hon på sociala medier och internet för sina speciella tänder.
Hon trodde att en medverkan i programmet skulle ge henne mer självförtroende och bättre självkänsla, men så blev det inte.

Därför bestämde sig Jeremy Kyle show sig för att donera pengar till Gemma, så hon kunde göra en avancerad operation och fixa sina tänder. Något som skulle kosta ca 100.000 kronor.
Efter operationen återvände hon till programmet för att få revansch en gång för alla. Och precis så blev det. Hon blev hyllad och fick applåder för sitt nya utseende.

Vi är glada för Gemmas skull, men vi är ändå bekymrade över att hon blev så illa behandlad innan hon fixade tänderna. Utseendet ska inte avgöra hur man blir behandlad.
Därför är det så tragiskt att en del människor inte förstår det och istället är elaka. Vi borde byta ut kärlek mot hat.

Du kan se ögonblicket när hon visar upp sitt nya utseende i klippet nedan. Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se mer i videoklippet nedan:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt