Hon dog nästan på nyårsafton - nu vill popstjärnan varna andra
Dela på Facebook

Nyårsafton är vanligtvis en tid för glädje, men för den danska popstjärnan, Sandra Monique, slutade det nästan i tragedi. Någon hade drogat hennes drink, och på facebook skriver hon om vad som hände:

"Jag vill varna alla tjejer, lita inte på någon. Igår gick det tyvärr utöver mig. Jag föll ihop på en nyårsfest, där kvällen hade varit riktigt bra. Jag hämtades i ambulans och fördes till sjukhus. Här testade de mig och hittade 14 olika ämnen i min kropp. Det verkar som att jag fått ett piller i min sista drink på festen. Gifterna inkluderar LSD, MDMA, kokain, amfetamin och så vidare.

Mina organ stängdes ner och min kropp krampade med fem minuters intervall i sex timmar. Jag hade aldrig i min vildaste drömmar trott att detta skulle hända mig. Jag är en tjej som aldrig rört droger förut. Det är så långt ifrån mig, så jag vaknade upp i chock med tio läkare runt mig, och en kropp som säger ifrån. Det här är inte något jag skulle önska min värsta fiende.

Håll koll på era drinkar. Det här FÅR INTE hända!"

Sandras historia är en påminnelse om att det kan hända vem som helst - dela gärna hennes historia med andra!Dela på Facebook