Hon droppar DETTA i örat under 60 sekunder. Resultatet? Så snyggt!
Dela på Facebook

Att ha öronvax är något som inte är det trevligaste. Men många tror att man ska använda tops/bomullspinnar för att ta bort det. Men detta är helt fel eftersom man bara trycker vaxet längre bak i örat vilket inte alls är bra. Öronvaxet finns för att skydda mot smuts och bakterier som kan komma in i örat. Så att ha lite vax är bara bra, men när man har för mycket kan man vilja ta bort det.

Så hur ska man då göra för att få bort det utan att skada örat, jo det du behöver är vinäger och alkohol. När man ser hur bra och effektivt det funkar så kan man knappt vänta med att prova.

Detta borde alla lära sig istället för att använda bomullspinnar som bara gör allting värre.

Hon droppar DETTA i örat under 60 sekunder. Resultatet? Så fräscht det blir.

Hon droppar DETTA i örat under 60 sekunder. Resultatet? Så fräscht det blir.

Vilken färg har du egentligen på ditt öronvax?

Vilken färg har du egentligen på ditt öronvax?

När vaxet väl kommer tillbaka gör du bara samma sak igen, och på så sätt kommer du få vaxet under kontroll men samtidigt inte skada något inne i örat, vilket man lätt kan göra med topps och andra verktyg.

Att ha för mycket öronvax i örat kan vara jobbigt även om det finns där för att skydda dig. Men genom att ta bort det med metoden du fått lära dig här ovan, så kommer det inte längre vara ett bekymmer för dig. Många undrar vilken färg vaxet ska ha, och det ska vara gult och lite klibbigt - då är allt som det ska.

Har det dock en annan färg kan det vara bra att kolla upp det. Andra färger kan ha olika betydelser för en rad sjukdomar man kan drabbas av.

Se mer i videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt