Hon får höra att hennes tvillingar kommer få Downs syndrom - då gör hon det otroliga!
Dela på Facebook

Julie McConnel hade gift om sig med sin nya man Dan som hon fick en liten son med. Med sina tre barn från ett tidigare äktenskap hade hon nu en stor familj, men längtade efter en liten dotter.

Men det blir inte alltid som man tänkt, utan Julie blev gravid med två tvillingpojkar. Eftersom hon var över 40, ökade risken att de skulle födas med Downs syndrom. De bestämde sig göra ett test för att se ifall deras barn hade Downs - och svaret var positivt.

Det förödande beskedet gjorde att Julie bestämde sig för att adoptera bort dem. Tanken var att adoptera pojkarna till en släkting, men efter några månader ändrade de sig.

De bägge föräldrarna bestämde sig för att ta reda på hur det är att uppfostra barn med Downs syndrom. Efter att ha kontaktat en Downs syndrom-förening åkte de på en picknick och lärt sig mer, bestämde de sig för att behålla pojkarna!

Pojkarna, som heter Charles och Milo, har lärt Julie att det kan vara bra om livet inte går som man tänkt – annars skulle man gå miste om många oväntade men fantastiska upplevelser!

Dela gärna artikeln om du håller med!Dela på Facebook