Hon gör 4 snitt i en lök. Du har aldrig sett en lök bli serverad så vackert!
Dela på Facebook

Det är alltid lika imponerande med dom som vet olika hemliga knep i köket. Att vissa kan förvandla en vanlig tråkig ingrediens till något vackert är bara helt fantastiskt. Tack vare internet har vi möjlighet att lära oss olika saker mot vad vi hade kunnat göra förr i tiden. Nu kan vi på bara några knapptryck få tips och inspiration från hela världen som vi sedan kan använda oss av.

En kvinna som visar sitt eget lilla speciella sätt att skära lök på har tagit världen med storm. Hon börjar med att göra fyra vanliga snitt i en lök. Men du har förmodligen aldrig sett en lök bli serverad på ett så vackert sätt som hon gör. Och det bästa av allt är att vi får lära oss precis hur man gör. Och det är mycket enklare än vad man tror.

Tänk bara på hur mycket användning man kan ha av detta trick när man bjuder hem folk på middag! Vänta bara tills du får se hur det ser ut.

Videoklippet här under visar hur du gör ett snabbt och vackert tillbehör till dina måltider och som det där lilla extra. Börja med att göra fyra vanliga snitt på lök, häll över olivolja, balsamvinäger, salt och peppar och tillaga i ugn vid 220 ° C i ungefär en halvtimme. Sen är det bara att servera dessa fantastiska små konstverk som kommer ta dina gäster med häpnad!

Det kommer garanterat bli ett samtalsämne vid nästa middagsbjudning. Och det är svårt att inte bli imponerad över hur fint det blir.

Se precis hur du gör i videon och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här under:Dela på Facebook


Taggar:   Övrigt